Tietoa yrityksestä

Olen 45 vuotias yrittäjä Kajaanista. Olen tehnyt pinnoitus- ja maalaustöitä
eripuolilla Suomea, yksityisille kuin taloyhtiöllekin. Vahvuuteni on periksiantamattomuus ja halu tehdä työt hyvin ja asiakkaan eduksi.
Työntekijöitä on ollut muutamia kesäisin, mutta tällä hetkellä toimin itsenäisesti. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset pinnoitus- ja maalaustyöt niin
sisä- kuin ulkotöissäkin, pienet pintaremontit myös onnistuvat.

Yritys

 

Tiilikaton pesut ja pinnoitukset aloitin vuonna 2013. Niistä töistä minulla on eniten kokemusta. Tiilikatot sammaltuvat aikojen saatossa ja niistä tulisi pitää
vuosittain hyvää huolta ja monilta se jää tekemättä.
Monesti vaihdetaan liian helposti uusi katemateriaali,
kun katon saisi muutamalla tiilen vaihdolla, aluskatteenkorjauksella, pesulla ja pinnoituksella uudenveroiseksi. MUISTA KYSYÄ HUOLTOSOPIMUS!
Monissa taloissa myös reuna- ja otsalaudat ovat huonossa kunnossa, niiden vaihto/ maalaus onnistuu myös ja ulkoverhouslautojen vaihto/ maalaus.

Monia syitä valita meidät!

 

Sisäremonteissa on myös monia vaihtoehtoja. Sisämaalaukset tasoitustöineen, lattiamateriaalien vaihdot, laminaatit, vinyylit ja lautaparketin asennukset.
Kylpyhuoneissa kaakelimaalilla pinnoitus ja hartsipinnoite. Monesti epäillään kaakelimaalin pysyvyyttä, mutta käyttämäni Poradur- kaakelimaali on
todistetusti toimiva. Lukuisia yksityistalouksien kylpyhuoneita ja hotellien kylpyhuoneita pinnoittaneena voi sanoa että kestää kovassakin käytössä. Poradur tuotteita olen käyttänyt 2016 vuodesta saakka. Poradur tuotteisiin kuuluu myös autotallien/ hallien lattiamaalit.
Hartsipinnoite käy myös kaakelin päälle, jolloin kaakelisaumat jäävät piiloon. Hartsipinnoite voidaan asentaa myös suoraan vesieristeen päälle.

Mika Martiskainen

 

Yrittäjä/ Urakoitsija

                                                           Pinnoitus Ammattilainen